Ma szembejött velem egy cikk, amiből kiderült, hogy a Mydentity igenis megelőzi a designvilág tendenciáit és az élvonalban mutatja a siker útját.


A designerek, a divat és építőipar számára globális színszabványokat meghatározó kutatóintézet, a Pantone LLC bejelentette a 2013-as év színét:

PANTONE® 17-5641 Emerald. (Ismerős? :D)

evszine2013.jpg

Egy életteli, ragyogó, friss zöldet, melynek árnyalatai meghatározóak lesznek a közeljövőben minden iparágban.
Az ékszer-szín harmóniát és egyensúlyt tükröz, tehát ha ezeket a tulajdonságokat szeretnéd hangsúlyozni, ne felejtsd ki a palettádról jövőre!

Az év színének kiválasztása nagyon megfontolt folyamat. A döntésig szinte szó szerint átfésülik a világot színhatásokért.
Ebben benne lehetnek az előadóművészet lakotásai, készülő mozifilmek, művészeti kollekciók, a legújabb alkotók, kedvelt utazási célpontok és egyéb társadalmi-környezeti körülmények. Származhatnak a hatások a technológiából, új anyagokból és textúrákból, és akár elkövetkező világszintű sporteseményekből is.

pantoneemerald.jpg
A PANTONE Év Színe több mint egy évtizede határozza meg a termékfejlesztési és beszerzési döntéseket többféle ágazatban, mint a divat, a lakberendezés, a művészet, a csomagolástervezés és a design összes területén. (webdesign, illusztráció, grafika, arculat, branding, márka-fejleszés)

A te designered hol tart? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dizajnerleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr634960330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungarooo A Kifizető(dő)Eszköz · http://hungarooo.org/ 2012.12.16. 03:20:23

ilyenkor kicsit gondban vagyok, a kinyilatkoztatások, legyen az irány, vagy módszertan nekem nehezen ehető, de vitázni sem igazán lehet, hiszen valóban van igazság benne. ugyanakkor hiba lenne kijelenteni, hogy minden blog, webáruház, szórólap "ződ" legyen, és ez a tuti.
süti beállítások módosítása