Online webdesigner képzés

2011.09.13. 17:10

Kicsit körülnéztem a neten, és rögtön találtam is két, egymással versengő sulit, akik minden szépet és jót ígérnek:

 www.webdesigntanfolyam.com

 

www.webdesigntanfolyam.eu

 

Nekem az első sokkal meggyőzőbb, már csak a csaj referenciamunkáinak és saját weboldalának megjelenése alapján is, nem beszélve a tematikáról.

A második inkább csak amolyan gyorstalpaló-önsegítőkörös-belekóstolós... (Az oldal az első nyolchetes logókészítő tanfolyamának a dizájnját másolja?)

 

 

Tudom, ha sok-sok évig kitartóan túrom a tutorialokat, könyveket és fórumokat, előbb-utóbb magamra szedhetek némi tudást, de gondolom nem ártana mindezt megalapozni kicsit. Legalább fogalmam legyen, mi az a css, html, xhtml... és egyéb káromkodások. (na egyik-másikról legalább már olvastam...)

Jelenleg a wixet használom, hogy minden háttérismeret nélkül is kiélhessem kreatív perverzióimat, és kezdő szinten meg is vagyok elégedve a drag&drop rendszerrel, ami a magamfajta webtököknek pont jó.

Szeretek photoshopban játszadozni, de tudom, hogy 1 ezrelékét sem használom ki a lehetőségeinek. Tele a net tippekkel, tutorialokkal, de csak gyűjtöm őket a könyvjelzőkáoszomban, hogy majd egyszer, ha lesz rá időm, vagy épp kell valamihez egy megoldás...

Ti tudtok ajánlani jó (magyar, vagy angol) online képzést? Esetleg ingyenes tananyagforrásokat, amik kompletten végigvezetnek a psd-design elkészítésétől a wireframeken át a feldaraboláson keresztül egy oldal lekódolásáig? (Bár ebből a kód érdekel a legkevésbbé, azt ki is lehet szervezni nem?)

Wordpress témák készítése A-Z tananyag valaki?

A bejegyzés trackback címe:

https://dizajnerleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr233224754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tóth Zsuzsanna · http://webdesigner.blog.hu 2011.10.13. 15:58:31

Szia, keress meg kérlek az info@webdesigntanfolyam.com címen! üdv.
Zsu
süti beállítások módosítása